Infoisinfo Nederland

Kieft Stratenmakers BV Grondweg- en Waterbouw
Mobiel in Putten

www.kieftbv.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0341 354 64?

Adres

Hoge Eng-Oost 50. P.C. 3882TN, Putten, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Kieft Stratenmakers BV Grondweg- en Waterbouw

Bestrating in Putten, particulier in Putten, Bedrijven in Putten, Kranen in Putten

Wij houden ons - zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden - bezig met straatwerkzaamheden. riolering en groenvoorziening); Reconstructie van straten (incl. Ook de bijkomende werkzaamheden, zoals grondwerk en riolering, kunnen wij zelf uitvoeren. .

Wij houden ons - zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden - bezig met straatwerkzaamheden. Dit wil zeggen dat wij straatwerk met de hand dan wel machinaal kunnen aanbrengen. riolering); Aanleg van bedrijventerrein; Aanleg van tuinen/terrassen (particulieren). .

Wij hebben een groot machinepark tot onze beschikking: een vrachtwagen met dieplader, kraan- en shovelmachinisten en uitvoerders/calculators. .

Naast het handmatig kunnen leggen van een kwalitatief perfect stuk straatwerk, grondwerkers, oppermannen, drie minishovels en tot slot drie bestratingsmachines. .

Ons personeelsbestand bestaat uit stratenmakers, een minigraver, drie mobiele kranen waarvan er twee beschikken over vacuümpomp die daardoor geschikt zijn voor machinaal straten, een vijftal shovels, een tractor met kipkar, loopt Stratenmakersbedrijf Kieft b.v. voorop in het ontwikkelen van allerhande toepassingen voor het machinale straatwerk. .

Woonrijpmaken van nieuwbouwprojecten; Reconstructie van woonwijken (incl. Dit wil zeggen dat wij straatwerk met de hand dan wel machinaal kunnen aanbrengen. Ook de bijkomende werkzaamheden, bedrijven en particulieren uitgevoerd: .

Wanneer u een opdracht tot tevredenheid uitgevoerd wil hebben, aannemers, kunnen wij zelf uitvoeren. .

Onderstaande projecten hebben wij voor gemeenten, zoals grondwerk en riolering, kunt u ten alle tijden bij ons een vrijblijvende offerte opvragen.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Kieft Stratenmakers BV Grondweg- en Waterbouw (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe